Pers Sommertreff 2017

Pers Sommertreff 2017 is hosted by Hallingkast. Also notice the tournament main page at: http://www.bowling.no/turneringer/detaljer/?Id=11535.

Participants

Participants by squad or segment

Please make an entry in our guestbook

Name
Club
e-Mail
www
ValideringMenneskevalidering

Tournament Guestbook

Pers Sommertreff 2017

Per-Erik Sjøblom (ubekreftet)

Sun 03.Jun 15:05 

Hege kan du flytte meg fra lørdag 17 til onsdag den 14 3 starter da jeg skal bort på lørdag

Tron Bråten

Sun 18.Jun 22:27 

Hei igjen!
Vil først begynne med å gratulere finaledeltakerne og ikke minst vinneren:-) kjempebra spilt. Vil samtidig si at mitt innlegg fra tidligere i dag var på langt nær ment som noen kritikk av arangøren. De fortjener masse ros for sin turnering, og en kjempehonør for at de har en turnering på denne tiden av året og for at de får samlet så mange deltagere. Så ingen tvil om at turneringen er en sukseess, og at arangørene gjør en god jobb, og at det selvsagt er de alene som skal bestemme hvordan turneringen skal spilles. Det står jo også på plakaten om hcp.
Men når det gjelder spørsmålet om hcp/ finale synes jeg det er flott at så mange henger seg på diskusjonen og sier sin mening. Er det ikke flott at follk henger seg på et sakelig diskusjon/ spørsmål :-).

Til slutt: håper å kunne delta på turneringen deres neste år Hallingkast, og det enten jeg har/ får hcp eller ei. Grattis for vel overstått.
Ellers ønsker jeg alle bowling venner, spillere og arangører en riktig god sommer :-)

Janne Monsen (ubekreftet)

Sun 18.Jun 22:18 

Vil sende en stor takk til Hege og John for vel gjennomført turnering. Alltid kjekt å komme opp hit å spille, og kommer igjen neste år også.
Fornøyd med eget spill, om det er hcp som gjordet utslaget at jeg kom så langt vet jeg ikke. Men men, 5 plass er mer enn jeg håpet på.
Vel så viktig er det sosiale i tillegg til spilling. Spillere fra 11 forskjellige klubber rundt samme bord til middag er vel ikke akkurat dagligdags.
Vil ønske alle spillere en god sommer, om noen dager treffer jeg en del igjen i EM i Dublin om noen dager.

Ivar Hamre

Sun 18.Jun 20:32 

Gratulerer til Markus Bjørøen og Hallingkast BK med en flott turnering nok en gang!

Hege Kristin Stubsve Bang

Sun 18.Jun 20:20 

Til Vinnere av Gavekort fra Mads Sandbækken Pro Shop!! Mads har mottatt liste med navnene deres, dere må ta kontakt med han for å gjøre avtaler og evnt. bestille det dere ønsker. Tlf: 41412299

Hege Kristin Stubsve Bang

Sun 18.Jun 19:57 

Jeg vil først få si 1000takk til alle som kommer igjen år etter år, turnering etter turnering. Personlig synes jeg det er masse bra kommentarer her, jeg er veldig stolt over vår junior Markus som helt uten HCP i finalen vant hele turneringen! Knall bra spilt! Jeg mener at om du ikke trener så mye som du burde, eller du er så god at du ikke har HCP, Bowling skal være gøy! Jeg veit hvor jeg ligger og hadde jeg mot for modning kommet til finale er det som jente uansett ikke 8 i HCP som ville vert avgjørende. Velkommen tilbake alle sammen for "Bowlinggøy"

Frank Tangen

Sun 18.Jun 19:41 

Takkar for ei triveleg helg og ei flott turnering. Personleg så er det verken hcp eller håp om kroner som gjer at eg reiser til Gol år etter år, eller for så vidt til Oppdal. Årsaka er at hallane er så små at ein vert godt kjent med alle. I tillegg har begge arrangørane engasjerte og trivelege ansvarlege. Dermed vert det eit tett og fint miljø som gjer at ein får lyst å kome igjen gong etter gong.

Terje Berget Kristiansen

Sun 18.Jun 18:29 

Først så vil jeg presisere at jeg ikke har noe med arrangering av turneringen å gjøre som tidligere år og uttaler meg kun personlig. Denne turneringen har hatt samme type handicap fra første gang den ble arrangert og aldri hatt handicap i finalespill. Dette er NBF sitt mest gavmilde hcp system basert på snitt. Turneringen har også alltid vært spillt på husprofil med lette forhold og høy score. År etter år besøkes turneringen av noen av Norges beste spillere og jeg har ikke hørt mye klager på formatet og reglementet tidligere. Norsk bowling har sportslig aldri vært på ett så lavt nivå som den er nå og noe av grunnen kan vel kanskje være at folk klager over manglende hcp i finalespill i stedet for å trene mer og utvikle seg. Når pengene deles ut bør det ikke avgjøres av tillegg man har blitt tildelt fordi man er på ett lavere nivå. 5/8 i dagens finale hadde handicap innledende. Vinneren Markus Bjørøen spillte vesentlig bedre enn alle i finalen uten ekstra tillegg. Så det er bare å komme seg i hallen å trene. Skal det sportslige nivået økes så må det bli færre handicap baserte turneringer og pengene sitte igjen i lomma til de med høyest pinefull som har trent mest og spiller best.

Kjerstin Simarud Solbakken

Sun 18.Jun 18:03 

Dustete bowlingres lagde spørsmålstegn av smiletegnet mitt. Jeg stiller altså IKKE spørsmål ved om jeg gleder meg til neste år!

Kjerstin Simarud Solbakken

Sun 18.Jun 18:00 

Takk til Hege, John og alle andre som har bidratt, og til alle som har deltatt på turneringen. Vi har hatt ei utrolig flott helg! At bowling er en sosial sport fikk vi til det fulle bevist da vi var representert med 11 forskjellige klubber ved middagen på lørdag. Jeg gleder meg allerede til neste år. ????

Odd Stikbakke

Sun 18.Jun 17:50 

Jeg er nok enig i at HCP bør være med også i finalespillet, men nok om det. Men Hallingkast skal ha en stor ros nok en gang for et glimrende arasjement. Dette kan dere folkens. ????????????????????

Kjetil Johansen

Sun 18.Jun 17:36 

Tror kanskje vi skal la hver arrangør få bestemme sine valg av hcp så lenge det er innenfor reglementet. Hvis det ikke fungerer så endres det sikkert, fungerer det så fortsetter det som arrangør mener. Blir helt feil for meg å prate ned en turnering som har stor "suksess". Trenger ikke å være svart/hvitt, da det finnes maaange typer turneringer med valg av finalespill. Alternativene er mange og det er bare å velge hvor du vil delta.
Helt personlig liker jeg ikke at en med hcp skal vinne store summer med penger fordi vi skal nøytralisere differansen på kvaliteten mellom spillere. De som er A-spiller har ganske sikkert brukt mer tid (trening) og penger for å nå dit de er i dag og hvorfor skal da noen med kortsiktighet eller mindre talent komme lettere til 1.plassen ved bruk av hcp?

Stygt sagt så burde mottoet vær: Tren mer og lær mer. Det er mitt råd for å unngå å komme i konflikt med HCP

Tror vinneren av Pers sommertreff sitter med en bedre følelse av å ha vunnet turneringen scratch enn at han hadde vunnet med noen av de 44 poengene han ville hatt hvis innledende hcp hadde vært med i sammendraget.. men for all del, vi har forskjellige meninger alle mann.

For øvrig gratulerer jeg Markus Bjørøen med seier. Veldig fortjent

Ola Bjørtomt

Sun 18.Jun 16:23 

Er helt enig med Einar K.

Ivar Hamre

Sun 18.Jun 15:38 

Valdres BK har h.cap hele veien i sine turneringer. I blant har det (heldigvis) medført seier til både B- og C-spillere.

Terje Karlsen

Sun 18.Jun 15:01 

Selvfölgelig hcp hele veien :)

Kjerstin Simarud Solbakken

Sun 18.Jun 14:48 

HCP hele veien.

Asbjørn Haukeland

Sun 18.Jun 14:45 

Må si meg enig med Kulseng sr.
Skal det først brukes hcp, så bør det være med hele veien.

Einar Kulseng

Sun 18.Jun 13:53 

Kun km nm og klubbmesterskap bør gå uten hcp i finalene. Alle andre turneringer bør være med hcp i finalene. Det er tross alt de mange deltagerne på lavere nivå som bidrar mest til premiepengene i våre turneringer.

P.M Jakobsen (ubekreftet)

Sun 18.Jun 13:36 

hCP burde være med hele veien for att de i lavere klasser fortsatt skal føle att de kan vinne

Tron Bråten

Sun 18.Jun 09:37 

Hcp, ja det har blitt diskutert mange ganger, og kommer til å bli det fremtiden også:-)
Spør meg selv: hva skjer hvis vanlige turneringer runt omkring i klubbene gikk uten handicap?
Ville det kun bli A spillere i finalene, eller ville det slenge innom en og annen spiller fra de lavere klassene? Ville det være bra for deltagelsen hvis det kun var A klassinger som gikk videre?
Hcp blir brukt for at det skal være mulig for flere å være med å kjempe om heder å ære, og det brukes i flere forskjellige idretter. Men hva skjer når du ikke får det med deg inn i finale spillet, vil de da kunne være med å kjempe om premiepengne hederen og æren?????
Mitt siste spørsmål blir da, hva tenker andre spillere om det: Hvis innledende spill er ink. hcp, bør da finalesåill også være inkl hcp?
Blir det spennede å se resultatene i de forskjellige stegene, når handicappet tas bort?

Hege Kristin Stubsve Bang

Sat 17.Jun 20:57 

Gavekortet på Torsdag fra Sandbækken Pro Shop gikk til Terje B. Kristiansen, Gavekortet fredag og lørdag gikk til Glenn Morten Pedersen.

Hege Kristin Stubsve Bang

Sat 17.Jun 20:55 

Da er det klart hvem som er videre på earlybeard: Tor Morten Støen, Per Frode Sterud, Frank Tangen og Christian Pettersen.

Hege Kristin Stubsve Bang

Sat 17.Jun 15:17 

Takk Sven Tore!!

Sven Tore Iversen

Sat 17.Jun 10:43 

Fikk desverre en teknisk feil på bowlingres i dag som forsinket resultatene til puljen, men skal være løst nå

Per-Erik Sjøblom (ubekreftet)

Fri 16.Jun 20:01 

Blir det en plass ledig kl 1730 på lørdag så tar jeg den men må ha beskjed i god tid så jeg rekker opp fra Hønefoss skulle gjerne hatt en start til????????

Hege Kristin Stubsve Bang

Wed 14.Jun 13:43 

Janne er påmeldt !

Janne Monsen (ubekreftet)

Wed 14.Jun 13:35 

Meld meg på den siste ledige plassen fredag kl 19

Torill Tvedt

Wed 14.Jun 11:12 

Kom endelig inn, så fikk meldt meg på selv:-) sees

torill Tvedt (ubekreftet)

Wed 14.Jun 10:56 

To lørdagen :-)

torill Tvedt (ubekreftet)

Wed 14.Jun 10:55 

Hei
Kan dere melde meg på en start lørdag og en søndag, ser det er noen ledige nå.
Lisens 24401. Mvh
Torill

Mads Sandbækken

Mon 12.Jun 20:21 

Hei =)

Under siste helgen av Pers Sommertreff blir det full pro-shop på Gol =) Så da blir det mulighet for nytt utstyr eller fikse på gammelt =)
Ta kontakt for spøsmål på tlf 41 41 22 99

Mvh
Mads Sandbækkn

Odd Stikbakke

Mon 12.Jun 09:49 

John Arild Røine er meldt av alle sine starter.

Hege Kristin Stubsve Bang

Sun 11.Jun 17:51 

Gavekortet fra Sandbækken Pro Shop gikk i dag søndag 11.06 til Hans Erik Menkerud

Hege Kristin Stubsve Bang

Sat 10.Jun 15:53 

Gavekortet fra Sandbækken Pro Shop gikk i dag lørdag 10.06. til Tor Morten Støen

Hege Kristin Stubsve Bang

Sat 10.Jun 13:48 

Gavekortet fra Sandbækken Pro Shop gikk i går fredag 09.06. til Svein Olav Rasch!

Dagfinn Opsahl

Sat 10.Jun 11:15 

Har ikke muligheter og komme neste helg hvis jeg går videre

Hege Kristin Stubsve Bang

Sun 04.Jun 12:05 

Til alle er oppdatert fra NBF er det tull med påmeldte før etter 01.06

Roar k (ubekreftet)

Sun 04.Jun 03:33 

Jeg har ikke endret på startene mine men går ut ifra at den første starten er gjeldene hcp.????????

Hege Kristin Stubsve Bang

Sat 03.Jun 12:33 

Samme profil som vår alltid hus profil 41, Det er feil hcp når folk endrer på pulje/starter

Roar k (ubekreftet)

Fri 02.Jun 20:48 

Er det samme profil som sist eller ny hus profil?

Roar k (ubekreftet)

Fri 02.Jun 20:18 

Hvorfor endrer hcp seg fra den ene starten til den andre?

Asbjørn Haukeland

Thu 01.Jun 21:47 

Nå står jeg oppført med 18 pinner i hcp på alle mine starter, bortsett i fra den siste, der har jeg 19 pinner i hcp.
9 pinner kan bety mye :-)

Trygve Fredriksen

Thu 01.Jun 12:31 

Må desverre melde meg av grunnet en skulderskade

Hege Kristin Stubsve Bang

Thu 01.Jun 11:09 

41 Husprofil

Per Frode Sterud

Thu 01.Jun 00:43 

+
Profil?

per frode sterud (ubekreftet)

Wed 31.May 23:41 

melder meg på lørdag 3/6 kl 1100, kl1230 og kl 1430 mvh PFR

Øyvind Skoglund (ubekreftet)

Wed 31.May 07:38 

Jeg må melde meg av på mine 3 starter lørdag 03.06.17

Hege Kristin Stubsve Bang

Mon 29.May 10:05 

Hei. Det er booking kode: Bowling som gjelder på rom for best pris, booking må gå via Pers.no, ikke i resepsjonen eller på telefon. Velkommen!